Advertoriale Seo Campanii Link Building ✔Advertoriale Platite

Imaginile sunt un element esential al oricarui site web, dar pot avea un impact semnificativ asupra vitezei incarcari a paginii si, prin urmare, asupra experientei utilizatorilor si performantei SEO. Optimizarea imaginilor poate ajuta la imbunatatirea vizibilitatii site-ului dvs. in motoarele de cautare si la atragerea de trafic prin intermediul rezultatelor de cautare.

Iata cateva sfaturi pentru a optimiza imaginile site-ului dvs. pentru a obtine mai mult trafic prin intermediul SEO:

Folositi denumiri de fisiere descriptive: Denumirile de fisiere ale imaginilor ar trebui sa reflecte continutul acestora si sa fie relevante pentru ceea ce sunteti optimizati. De exemplu, in loc de “imagine123.jpg”, utilizati o denumire de fisier precum “laptop-modern-spatiu-de-lucru.jpg”.

Vezi aici si Cum sa construiesti un website optimizat SEO pentru a atrage mai multi vizitatori

Folositi etichetele “alt” pentru imagini: Eticheta “alt” pentru imagini ofera un text alternativ pentru o imagine si poate fi folosita de motoarele de cautare pentru a intelege continutul imaginii.

Asigurati-va ca utilizati o descriere relevanta si descriptive pentru eticheta “alt” a imaginilor dvs.

Folositi formate de imagini optimizate: Exista mai multe formate de imagini, dar unele dintre ele sunt mai grele decat altele. De exemplu, formatul de imagine BMP este mai greu decat JPG sau PNG. Folosirea unui format mai usor poate ajuta la imbunatatirea vitezei de incarcare a paginii si, prin urmare, la o mai buna experienta a utilizatorilor si la o mai buna performanta SEO.

Comprimati imaginile: Imaginile mari pot avea un impact semnificativ asupra vitezei de incarcare a paginii. Comprimarea imaginilor poate ajuta la reducerea dimensiunii acestora fara a afecta calitatea vizuala. Exista mai multe instrumente disponibile pentru a comprima imaginile, cum ar fi TinyPNG sau Compressor.io.

Utilizati imagini responsive: Mobilul este acum principala sursa de trafic pe internet, asa ca asigurati-va ca imaginile site-ului dvs. sunt optimizate pentru afisarea pe dispozitive mobile. Utilizarea imaginilor responsive poate ajuta la o afisare corecta pe diferite dispozitive si la o experienta mai buna a utilizatorilor.

Adaugati imagini la titluri si descrieri meta: Adaugarea de imagini la titluri si descrieri meta poate ajuta la imbunatatirea vizibilitatii site-ului tau in motoarele de cautare si poate creste traficul organic catre site-ul tau.